Деми Мур разпуска на Бахамите

Деми Мур разпуска на Бахамите със съпруга си, 30-годишния, Ащън Къчър и приятелката си Катрин Хейгън. 46-годишната актриса показва изваяна фигура на плажа. Звездната двойка е видяна в бански костюми с един и същ черен цвят. Папараци са успели за засн

2009-07-13 09:25:22
Деми Мур разпуска на Бахамите
Деми Мур разпуска на Бахамите със съпруга си, 30-годишния, Ащън Къчър и приятелката си Катрин Хейгън. 46-годишната актриса показва изваяна фигура на плажа. Звездната двойка е видяна в бански костюми с един и същ черен цвят. Папараци са успели за заснемат Мур и Ащън Къчър да пият тъмна бира на плажа.

От снимките се забелязва че актрисата е в перфектна форма и никой не би й дал повече от 35 години. Всички на плажа са възхитени от фигурата  й и коментират „Изглежда фантастично!”.

В годините Деми Мур се е подлагала на пластични операции – липосукция, корекции на бедрата, сложила си силикон на бюста, лифтинг на лицето и си е коригирала носа – но никога не се е криела. Актрисата е похарчила 1,5 млн. британски лири за пластични операции според източници. Освен това Мур признава, че посвещава непрекъснато фитнес зали и спазва строга диета.

На Бахамите обаче очевидно е решила да си почине и да разпусне, пиейки бира. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия